Τσιριγώτης: «Να κάνουμε καμίνι το κάστρο μας, το αξίζει ο Ιωνικός»

Τσιριγώτης: «Να κάνουμε καμίνι το κάστρο μας, το αξίζει ο Ιωνικός»

Ο εκ των ιδιοκτητών του Ιωνικού, Τάκης Τσιριγώτης, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας της Νίκαιας να στηρίξει την φετινή προσπάθεια που γίνεται αρχής γενομένης από σήμερα (26/8, 21:30) στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό απόψε στη Νίκαια (26/8 21:30 Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Με αφορμή το πρώτο εντός έδρας ματς των Νικαιωτών, ο Τάκης Τσιριγώτης εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου, με μια ανάρτηση του στο Facebook κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος και να δώσει το παρών σήμερα για την κατάκτηση της πρώτης της νίκης.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Τα πλάνα του Αλμέιδα για Βόλο – Ερωτηματικό ο Μουκουντί

«Για εμένα σήμερα το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι από τα πιο σημαντικά! Πρέπει όσοι είμαστε εδώ στη Νίκαια να πάρουμε έστω ένα φθηνό εισιτήριο ή διαρκείας για να κάνουμε καμίνι το κάστρο μας με παλμό και φωνή 90 λεπτά! Τό αξίζει η ομάδα μας και η προσπάθεια πού κάνουμε με δυνατά ονόματα μεταγραφές! Όλα Μπλε όλοι Εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ