Για την πρώτη νίκη Ιωνικός και Λεβαδειακός στη Νίκαια

Για την πρώτη νίκη Ιωνικός και Λεβαδειακός στη Νίκαια

Ιωνικός και Λεβαδειακός θα κοντραριστούν απόψε (26/8, 21:30) στη Νίκαια, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην πρώτη τους φετινή νίκη.

Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Λεβαδειακό απόψε (26/8, 21:30) στη Νίκαια για τη 2η αγωνιστική της Superleague, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο την πρώτη τους φετινή νίκη, αφού στην πρεμιέρα αμφότεροι ηττήθηκαν σε Λεωφόρο και Χαριλάου.

Ο Δημήτρης Σπανός θα έχει στη διάθεση του το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μάξι Λοβέρα, ενώ εκτός θα είναι οι Χοσέ Αλπέρτο Κάνιας, Κώστας Τσιριγώτης, Βασίλης Πογοσιάν και Σωτήρης Κοκκίνης. Η ομάδα της Λιβαδειάς έχει ένα μικρό προβάδισμα, καθώς σε αντίθεση με τους «κυανόελυκους», δεν έχει απουσίες.

Διαβάστε επίσης: Βατσλίκ: «Hμουν προετοιμασμένος, είχα δουλέψει με τον προπονητή μου»

Ο Ιωνικός έχει σύμμαχο την παράδοση για την αποψινή «μάχη» των δύο ομάδων, αφού στις τέσσερις αναμέτρησεις που έχει δώσει με τον Λεβαδειακό στη Νίκαια για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, έχει καταγράψει μόνο νίκες (4/4).

Πιθανές ενδεκάδες:

Ιωνικός (5-3-2): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Αντούνες, Τσιγκρίνσκι, Ρομάο, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς, Μεντόσα, Μάντζης, Ιωαννίδης (Λοβέρα)

Λεβαδειακός (4-2-3-1): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Βήχος, Μέχια, Μπελμόντ, Λούα Λούα, Βρακάς (Ρεγκίς), Δούμτσιος (Μουτίνιο), Μουτίνιο (Μπαρμπόσα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ