Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μάγκνουσον – Εξάσκηση στις στατικές ενόψει ΟΦΗ

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μάγκνουσον – Εξάσκηση στις στατικές ενόψει ΟΦΗ

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα για να ανακάμψει από τον τραυματισμό του, συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον ΟΦΗ.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο για την 2η αγωνιστική της Super League και οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Το πρόγραμμα της σημερινής (26/8) προπόνησης περιλάμβανε παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης: Ανάλυση: Άλλος Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά – Ποιοι ήρθαν, ποιοι έφυγαν, πόσοι αναμένονται

Επιπλέον ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, ενώ οι Σένκεφελντ και Μπερνάρντ έκαναν θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Μάγκνουσον ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Σένκεφελντ, Μπερνάρ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ