«Ο Ολυμπιακός για Μορλάνες και Ραντόγια» (vids)

«Ο Ολυμπιακός για Μορλάνες και Ραντόγια» (vids)

Σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 23χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες, αλλά και για τον 29χρονο αμυντικό χαφ, Νεμάνια Ραντόγια.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό, με τους Ισπανούς να μπλέκουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού με τους Μανού Μορλάνες και Νεμάνια Ραντόγια.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε… τιτίβισμά του ο Ισπανός ρεπόρτερ του «Relevo», Ματέο Μορέτο, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 23χρονο μέσο της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες, αλλά και για τον 29χρονο αμυντικό χαφ, Νεμάνια Ραντόγια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε. Ενα δημοσίευμα που έχει βάση, καθώς πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τους οποίους «τσεκάρει» η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Βατσλίκ: Τα τέσσερα πέναλτι των προκριματικών και το 50% της all time καριέρας του (pic, vids)

Ο Μανού Μορλάνες αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Βιγιαρεάλ και με το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει συνολικά 32 συμμετοχές (1 γκολ, 4 ασίστ). Το συμβόλαιο που έχει είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά η Βιγιαρεάλ είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό.

Πέρσι, άλλωστε, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Εσπανιόλ και πραγματοποίησε συνολικά 31 συμμετοχές, έχοντας δύο γκολ. Τη σεζόν 2020/21 ήταν δανεικός στην Αλμερία και την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας (σ.σ 39 εμφανίσεις).

Οσον αφορά στον Νεμάνια Ραντόγια, ο Σέρβος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Λεβάντε, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 74 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Πριν τη Λεβάντε είχε αγωνιστεί για μια πενταετία στην Θέλτα, έχοντας 146 ματς, με 1 γκολ και 5 ασίστ. Ο υποβιβασμός της Λεβάντε τον ανάγκασε να αναζητήσει αλλού την τύχη του, με τον 29χρονο να κυκλοφορεί… ελεύθερος και διαθέσιμος για όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ