Άρης: Με Ενκουλού κόντρα στον Παναιτωλικό

Άρης: Με Ενκουλού κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Άρης θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό του απόκτημα, Νικολά Ενκουλού, για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό (28/8, 19:00).

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (28/8, 19:00), με τον Χερμάν Μπούργος να έχει μόλις ένα όνομα στο απυσιολόγιο του. Αυτό του Μόουζες Οντουμπάτζο.

Ο Αργεντινός τεχνικός όμως θα έχει στη διάθεση του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Νικολά Ενκουλού, με τον Καμερουνέζο σέντερ μπακ να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Με Ναντ στη Γαλλία η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Europa League

Όπως αναφέρει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (28/08), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο του Παναιτωλικού (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιοπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Χατζηιωάννου.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Μόουζες Οντουμπάτζο (τραυματίας), Χαΐροβιτς, Τανούλης, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Καρακασίδης, Παναγίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ