Αρης: Στροφή στον Παναιτωλικό

Αρης: Στροφή στον Παναιτωλικό

Οι Κιτρινόμαυροι αφήνουν πίσω τους το ματς με τον Λεβαδειακό και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/8).

Ο Αρης πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού στο «Κ. Βικελίδης» και μπήκε με το «δεξί» στη Super League.

Οι Κιτρινόμαυροι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και ξεκίνησαν με τρίποντο το νέο πρωτάθλημα, γεμίζοντας με χαρά και ικανοποίηση τους οπαδούς τους. Οι Θεσσαλονικείς πλέον επικεντρώνονται στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (28/8) για την 2η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Νέα… βόμβα του Άρη: Κοντά σε βασικό παίκτη της Πόρτο

Την Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Αρη χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και το δεύτερο ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους. Την Τρίτη (23/8) οι Κιτρινόμαυροι θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη θα αρχίσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (22/8) το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρώτο να κάνει πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης και το δεύτερο ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Αύριο, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναιτωλικό, το πρωί της Τετάρτης στο «Δασυγένειο».

Από τη σημερινή προπόνηση του Άρη απουσίαζαν οι διεθνείς Χρήστος Χατζηιωάννου, Κώστας Τανούλης και Γιώργος Καρακασίδης, καθώς ενσωματώθηκαν με την εθνική Νέων (U19) για το προπονητικό camp, που πραγματοποιείται στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας (21-25/08).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ