Απόλλων Σμύρνης : Σε απολογία ο Στόουκς, πάλι απών από την προπόνηση

Απόλλων Σμύρνης : Σε απολογία ο Στόουκς, πάλι απών από την προπόνηση

Η σημερινή προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης πραγματοποιήθηκε χωρίς τον Άντονι Στόουκς που θα κληθεί σε απολογία, καθώς είναι η τρίτη συνεχόμενη μέρα που απουσιάζει.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προετοιμασία του για το προσεχή εκτός έδρας ματς της 27ης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία. Μοναδικός απών για τρίτη μέρα από την προπόνηση του Απόλλωνα ήταν ο Άντονι Στόουκς.

Μάλιστα, η διοίκηση της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι αποφασισμένη να καλέσει σε απολογία τον Ιρλανδό επιθετικό, όπως ορίζει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 14/4/2018, 15:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του Άντονι Στόουκς, ο οποίος απουσίασε για τρίτη ημέρα και τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ