Αναστασίου: «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε» (vid)

Αναστασίου: «Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε» (vid)

Πανευτυχής ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού επί του Άρη με 3-1.

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-1 του Άρη και πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στη Super League.

Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλει να παίζει ο Παναιτωλικός.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τις απαράδεκτες δηλώσεις κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Ο κόσμος του μπάσκετ «σφάζει» τον Αρίνας

Όσα είπε ο Αναστασίου:

«Σαν ομάδα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Για εμένα τακτικά κάνουμε πολλά λάθη, το πληρώνουμε κάποιες φορές, κάποιες όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε διάθεση έχουμε θέληση, αλλά δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για πιο γρήγορες αποφάσεις. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζουμε, το ευχαριστιόμαστε εμείς, τα παιδιά, ο κόσμος και συγχαρητήρια στα παιδιά.

Υπάρχει πολύς δρόμος, είναι παιδιά που ακόμη δεν είναι έτοιμοι για το επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε. Αυτό που μετράει είναι που θα βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Αν θέλουμε να πάμε στο επόμενο επίπεδο πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ