Τελειώνει ο Μπούργος από τον Αρη!

Τελειώνει ο Μπούργος από τον Αρη!

Η ήττα από τον Παναιτωλικό φέρνει εξελίξεις στον Αρη.

Η απογοητευτική εμφάνιση στο Αγρίνιο και η ήττα από τον Παναιτωλικό με 3-1 για την 2η αγωνιστική της Super League φέρνει εξελίξεις στον Αρη, με τον Χερμάν Μπούργος να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Ο ισχυρός άνδρας του Αρη, Θεόδωρος Καρυπίδης, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τη δουλειά του Αργεντινού προπονητή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Μπούργος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Βέλγιο 85-68: Θέαμα, περίπατος και τώρα Eurobasket

Μια απόφαση που φαίνεται πως είναι ειλημμένη, με τον Αρη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του 53χρονου τεχνικού, που δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες της διοίκησης και των φιλάθλων της ομάδας και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν.

Απομένει πλέον να φανεί εάν ο Αρης θα καταφέρει να βρει προπονητή μέχρι το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (4/9, 21:30) ή εάν στο ματς με τον Δικέφαλο θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ο βοηθός του Μπούργος, Τόλης Τερζής.

Ο Αργεντινός φεύγει από τον Αρη, έχοντας 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 18 ματς, με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν άδοξα τη συνεργασία τους και τον σύλλογο της συμπρωτεύουσας να βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ