Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά τις συναντήσεις

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινά τις συναντήσεις

Ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα θέματα, ώστε να έχει μια πρώτη εικόνα για τους ερυθρόλευκους. Η συνάντηση με τον Χρήστο Κόντη και η κουβέντα για την κατάσταση της ομάδας. Ο Έλληνας τεχνικός θα ενημερώσει τον Μαρτίνς αναλύοντας πράγματα και καταστάσεις στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι έτοιμος να δημιουργήσει μια «βάση δεδομένων» πάνω στην οποία θα κάνει τα πρώτα πλάνα του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι από χθες το μεσημέρι στην χώρα μας κι έχει ήδη πιάσει δουλειά, σχεδιάζοντας το πλάνο για τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε άλλωστε την Τρίτη και από το προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στου Ρέντη για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού.

Ο Μαρτίνς έμεινε εντυπωσιασμένος από τα όσα είδε και θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικό προπονητικό κέντρο που παρέχει όλες τις ανέσεις για την σωστή λειτουργία μιας ομάδας. Ο Μαρτίνς ρωτούσε για αρκετά πράγματα στη διάρκεια της ξενάγησής του στον Ρέντη και δεν έκρυψε την πολύ καλή εντύπωση που σχημάτισε για τα γήπεδα αλλά και το γυμναστήριο στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για από τις πρώτες κιόλας μέρες του στην χώρα μας, δείχνοντας ότι θέλει να ενημερωθεί άμεσα για όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα του ομάδα. Στόχος φυσικά είναι να έχει μια καλή εικόνα όσο το δυνατόν γρηγορότερα έτσι ώστε να κάνει και τις πρώτες κινήσεις που θεωρεί σημαντικές. Κινήσεις που μπορούν να γίνουν πριν τελειώσει η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα συναντηθεί άμεσα (ίσως και σήμερα) με τον Χρήστο Κόντη, σε μια συνάντηση την οποία θεωρεί πολύ σημαντική ο Πορτογάλος. Ο Μαρτίνς θα συνομιλήσει με τον υπηρεσιακό τεχνικό των ερυθρόλευκων για να μάθει πράγματα και καταστάσεις και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο 48χρονος κόουτς θα έχει να ρωτήσει πολλά πράγματα.

Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Μαρτίνς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνομιλία του με τον Κόντη, καθώς θεωρεί πως θα μπορέσει να δημιουργήσει μια πρώτη «βάση δεδομένων», πάνω στην οποία θα κάνει τα πρώτα πλάνα για την δημιουργία της νέας ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι η σεζόν δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι ερυθρόλευκοι και εκτιμά πως μέσα από την ανάλυση συγκεκριμένων στοιχείων θα μπορέσει να βρει και σημαντικές απαντήσεις, που θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια.

Προπόνηση στου Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν με την σημερινή πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Κέρκυρα, το απόγευμα της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πήγε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών. Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση στου Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ