Νιόπλιας: «Κάνουμε αλχημείες για να καλύψουμε τα προβλήματα μας»

Νιόπλιας: «Κάνουμε αλχημείες για να καλύψουμε τα προβλήματα μας»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε ότι η ομάδα του έχει πάρα πολλά προβλήματα και αναγκάζεται σε… αλχημείες για να τα καλύψει. Παράλληλα, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Ο Δικέφαλος πήρε το θρίλερ της Τούμπας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νιόπλιας:

«Κέρδισε η καλύτερη ομάδα. Τα προβλήματα είναι πολλά, με τους τραυματισμούς δεν μπορείς να γυρίσεις τέτοια ματς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σβηστό. Εμείς χρειάζεται να σηκώσουμε το κεφάλι, δεν είναι εύκολα. Εχουμε πάρα πολλά προβλήματα, κάνουμε διάφορες αλχημείες για να τα καλύψουμε.

Και ο Τοράλ και ο Νέιρα, δύο κομβικοί παίκτες, έφυγαν με τραυματισμό. Άντεξε ο Ντίκο, που δεν είχε κάνει προπόνηση όλη την εβδομάδα. Βάλαμε τον Αποστολάκη που ήταν πολύ καλός και απέδειξε πως μπορεί να παίξει και να σταθεί. Μας λείπουν πολλά “όπλα”.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ