Η βαθμολογία της Superleague: Δύο στα δύο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (pic)

Η βαθμολογία της Superleague: Δύο στα δύο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα σημερινά (28/8) παιχνίδια.

Το «κυρίως πιάτο» της 2ης αγωνιστικής της Superleague «σερβιρίστηκε» σήμερα (28/8) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2×2 κόντρα στον ΟΦΗ, επικρατώντας με σκορ 2-0, και παραμένει στην κορυφή έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί υπέστησαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις μένοντας στον πάτο του ταμπλό.

Ο Άρης είχε την πρώτη του απώλεια βαθμών, καθώς ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου πέτυχε την πρώτη του νίκη για φέτος και έφτασε τους τρεις βαθμούς όντας στη μέση της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και έτσι έμειναν κι εκείνοι στους τρεις πόντους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας του Ατρομήτου με σκορ 2-1 στην Τούμπα. Έτσι ο Δικέφαλος του βορρά έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες είχαν την πρώτη τους απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ