«Καμία ρήτρα ο Παπαδόπουλος στο Αμβούργο»

«Καμία ρήτρα ο Παπαδόπουλος στο Αμβούργο»

Στο συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το Αμβούργο για να τον παραχωρήσει θα αξιώσει ένα ποσό στα 6,5-7 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που ξόδεψε για να τον αποκτήσει.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος Ανδρέας Ναούμης (ο οποίος ζει και εργάζεται στη Γερμανία εδώ και πολλά χρόνια), μίλησε στον «ARENA FM 89,4» και ανέλυσε τα δεδομένα της περίπτωσης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, που φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Και λέμε «φέρεται», διότι μπορεί ο Γιώργος Σαββίδης έχει αφήσει υπονοούμενα ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες επαφές, ωστόσο ο διεθνής παίκτης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι οπαδός του Δικέφαλου και θα ήθελε παίξει στο μέλλον στον ΠΑΟΚ.

«Στο συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το Αμβούργο για να τον παραχωρήσει θα αξιώσει ένα ποσό στα 6,5-7 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που ξόδεψε για να τον αποκτήσει», τόνισε ο Ανδρέας Ναούμης.

Και πρόσθεσε: «Ακόμη και αν το Αμβούργο υποβιβασθεί δεν είναι δεδομένο ότι θα θέλει να τον παραχωρήσει. Οικονομικά άλλωστε μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του και το έχει περάσει στο πλάνο με βάση το οποίο, το Αμβούργο εξασφάλισε την αδειοδότηση του. Οι σχέσεις του Έλληνα αμυντικού με την ομάδα και τον προπονητή του έχουν αποκατασταθεί. Μάλιστα πρόσφατα ο Κυριάκος παρέθεσε γεύμα στην ομάδα για να γιορτάσει την επιστροφή του στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ