«Βλέπει Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ» (pic)

«Βλέπει Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ» (pic)

Στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Στα «ραντάρ» της ΑΕΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουί! Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν οι Άγγλοι, οι οποίοι βάζουν την Ένωση στο κόλπο για την απόκτηση του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον «Guardian» η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που εξετάζει την περίπτωση του Νορβηγού δεξιού μπακ, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον από Γαλατασαράι. Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγλος δημοσιογράφος, Γουίλ Ανβίν, αναφέρει ότι οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στο… κόλπο μαζί με τη Μαρσέιγ.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανακοινώνει Ελίασον και… φουλάρει για φορ

«Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί της Γαλατασαράι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και την ΑΕΚ. Θα μπορούσε να αποχωρήσει πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», αναφέρει το «τιτίβισμα» του Άγγλου.

Ο Νορβηγός φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για έξι χρόνια (2014-2020), μετρώντας 11 γκολ και 16 ασιστ σε 170 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2020 πήρε μεταγραφή στη Γαλατά, με την οποία πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 20 φορές, πριν τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι του, όταν μάλιστα κινδύνεψε να χάσει μέχρι και την όρασή του λόγω ενός βεγγαλικού που έσκασε στο χέρι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ