ΑΕΚ: Ανακοινώνει Ελίασον και… φουλάρει για φορ

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Ελίασον και… φουλάρει για φορ

Την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η ΑΕΚ, με την προσθήκη ενός φορ να παίρνει σειρά.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚ προσγειώθηκε ο Νίκλας Ελίασον, το μεσημέρι της Κυριακής, έστω και με τρεις ώρες καθυστέρησης.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» έως το καλοκαίρι του 2027, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται εντός της ημέρας.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Σλούκας: Θα προλάβει την πρεμιέρα της Εθνικής στο Eurobasket;

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να πάρει και θέση στην αποστολή του Ματίας Αλμέιδα για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ αναμένεται να επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, η οποία είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες του Αλμέιδα.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα για την Ένωση, είναι αυτό του Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπασακσεχίρ. Ο Νορβηγός είναι ένας επιθετικός που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή, όσο και στα άκρα, καθώς το ύψος του (1.75) και η ταχύτητα του, του επιτρέπουν να αγωνιστεί και στα «φτερά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ