Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Και επίσημα στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος (pic,vid)

Απόλυτη επιβεβαίωση για το «10»: Και επίσημα στη Σπόρτινγκ ο Αλεξανδρόπουλος (pic,vid)

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι και επίσημα παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Πορτογαλίας αλλά και ο Παναθηναϊκός

Παίκτης και επίσημα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος όπως ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός αρχικά και μετά η Πορτογαλική ομάδα.

Το 10.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 17 Αυγούστου το ζεστό ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον διεθνή χαφ και λίγες μέρες αργότερα την πρόταση 5 εκατ. ευρώ που ήταν αυτή που αποδέχτηκαν οι Πράσινοι για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός σε tweet του αναφέρει πως δεν λένε οι δύο πλευρές αντίο αλλά εις το επανιδείν και του εύχεται καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Φήμες από Σερβία: «Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Μπέικον και περιμένει το… NBA»

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πράσινων:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην πορτογαλική ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Σωτήρης αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση. Συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ξεκινώντας από τα πιο μικρά ηλικιακά στρώματα της ακαδημίας. Το ταλέντο του έγινε φανερό πολύ πριν φτάσει στον προθάλαμο της πρώτης ομάδας και προτού καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια έκανε ντεμπούτο στη Super League με το Τριφύλλι. Ο Σωτήρης κατέγραψε 77 συμμετοχές και δύο γκολ με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας τον περασμένο Μάιο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πέρα από το αγωνιστικό μέρος, ο Σωτήρης ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και τη θετική του ενέργεια, στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό στις τάξεις του συλλόγου στη δεκαετία που φόρεσε τη φανέλα με το Τριφύλλι.

Ο Σωτήρης ουδέποτε έκρυψε τη μεγάλη αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και αυτός ο δεσμός δεν «σπάει», ακόμα και τώρα που θα συνεχίσει σε άλλο σύλλογο!

Δεν λέμε «αντίο» αλλά «εις το επανιδείν»! Σωτήρη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου!

Λίγο αργότερα και η Σπόρτινγκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα χαφ με ένα βίντεο στο twitter της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ