Παναθηναϊκός: Γερά στο παιχνίδι για Αλεξανδρόπουλο και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Παναθηναϊκός: Γερά στο παιχνίδι για Αλεξανδρόπουλο και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία, η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας της τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και είναι πιθανό να καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ήταν ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός δημοσιογράφος, εκείνος που αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες την επίσημη πρόταση της Βερόνα για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Σε μια ιστορία που κρατάει περίπου έναν χρόνο, όσο διάστημα οι Ιταλοί παρακολουθούν τον Έλληνα μέσο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν είχε έρθει δύο φορές άνθρωπος της Βερόνα στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια του Παναθηναϊκού έχοντας τα μάτια του στραμμένα στον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση Ολυμπιακού για Σελίμ Αμαλά – Πρώτο «όχι» της Σταντάρ Λιέγης για το «10άρι» της (vid)

Ο Παναθηναϊκός δεν συζήτησε σε αυτά τα ποσά που πρόσφεραν οι Ιταλοί, απορρίπτοντας την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ, όμως είναι πολύ πιθανό να κάτσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και με τη Βερόνα, που ετοιμάζεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση, αλλά και με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία εδώ και πολύ καιρό παρακολουθεί τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και τον έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στη λίστα της.

Σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία, στη Σπόρτινγκ έχουν αποφασίσει πως ο Αλεξανδρόπουλος έχει όλο το… πακέτο για να ξεχωρίσει, να διακριθεί και να αποτελέσει όχι μια επένδυση για το μέλλον, αλλά μια έτοιμη λύση για τον Ρούμπεν Αμορίμ. Τον προπονητή που οδήγησε την Σπόριτνγκ στην επιστροφή στα πρωταθλήματα τη σεζόν 2020-2021.

Ο Παναθηναϊκός με τη Σπόρτινγκ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας από την πρόσφατη μεταγραφή του Σπόραρ, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως σε μια ενδεχόμενη πρόταση οι πράσινοι θα κάνουν… εκπτώσεις για τον Αλεξανδρόπουλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός δεν συζητά σε ποσά κοντά στα τρία εκατομμύρια και θέλει πολλά περισσότερα.

Είναι ωστόσο σημαντικό να αναφέρουμε πως στην τελευταία επέκταση συνεργασίας που υπέγραψε ο Αλεξανδρόπουλος, η πλευρά του παίκτη δέχτηκε να μην μπει ρήτρα αποδέσμευσης, σε μια συμφωνία… κυρίων. Αν και αρχικά επιθυμούσε τη ρήτρα, εντούτοις δέχτηκε να μην τοποθετηθεί, με την υπόσχεση από πλευράς Παναθηναϊκού πως δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μια πρόταση που θα ικανοποιεί τον παίκτη. Στα… λόγια είχαν συζητήσει ένα ποσό που θα ήταν ικανοποιητικό και για τον σύλλογο.

Το ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον πάντως για τον Αλεξανδρόπουλο τόσο από την Ιταλία, όσο και από την Πορτογαλία, δε σημαίνει αυτομάτως πως ο παίκτης θα φύγει. Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2024, ο Παναθηναϊκός δεν… καίγεται για χρήματα και ο ίδιος ο παίκτης επίσης δεν τρελαίνεται με τη σκέψη να φύγει τώρα για το εξωτερικό. Γνωρίζοντας πως όλο το μέλλον είναι μπροστά του και κάποια στιγμή θα έρθει η ευκαιρία για ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Γι’ αυτό και ο ίδιος δηλώνει στο περιβάλλον του πως δεν αγχώνεται να πάρει άμεσα μεταγραφή και πως το μυαλό του παραμένει στον Παναθηναϊκό και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ