«Στη λίστα της Μακάμπι Χάιφα ο Πιερ Κούντε»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα καλοβλέπει την περίπτωση του Πιερ Κούντε

Στο στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα φέρεται να βρίσκεται ο Πιερ Κούντε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (31/8) υπήρξε ρεπορτάζ στο Ισραήλ, σύμφωνα με το οποίο η Μακάμπι Χάιφα καλοβλέπει την περίπτωση του Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε τον Καμαρά η Ρόμα (pics & vids)

Οι άνθρωποι της Μακάμπι Χάιφα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα «WAZ», έχουν εξαιρετική άποψη για τον διεθνή άσο, τον οποίο είδαν από κοντά, όταν η ομάδα του Ισραήλ αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Οι Ισραηλινοί αναφέρονται επίσης στο ενδιαφέρον που έδειξε η Μπόχουμ των Σταφυλίδη και Λαμπρόπουλου για την απόκτηση του Πιερ Κούντε από τον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να γίνει η μεταγραφή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Αφρικανό το περσινό καλοκαίρι από την Μάιντζ έναντι σχεδόν 2 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κούντε είναι μέχρι το 2024.

Φέτος, έχει αγωνιστεί ήδη σε 6 αναμετρήσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ συνολικά με τα χρώματα των Πειραιωτών έχει 32 συμμετοχές, με 1 ασίστ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από