Το βράδυ στην Αθήνα ο Μπιέλ!

Το βράδυ στην Αθήνα ο Μπιέλ!

Έρχεται ο Ισπανός άσος στις 9.40μμ για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!

Ώρα Μπιέλ 9.40μμ! Ο Ισπανός άσος έρχεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα με πτήση από την Κοπεγχάγη για να ολοκληρώσει την μεγάλη μεταγραφή και να τεθεί κατευθείαν στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν!

Ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί την ακριβότερη και σπουδαιότερη μεταγραφή στο φετινό καλοκαίρι και με την ποιότητα του θα δώσει άλλη διάσταση στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στο Μιλάνο η Εθνική Ελλάδος (Pics)

Η μεταγραφή του σπουδαίου μεσοεπιθετικού από την Κοπεγχάγη έχει φιξαριστεί και το μόνο που απομένει είναι τα τελευταία διαδικαστικά με τον Μπιέλ να περνάει από τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράφει το νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του και να ανακοινώνεται επίσημα από τους ερυθρόλευκους.

Ο Μπιέλ είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό καθώς ήταν και φέτος βασικότατο μέλος της Κοπεγχάγης και μάλιστα ο καλύτερος παίκτης της με σπουδαία προσφορά στην έως τώρα πορεία της ομάδας από την Δανία, κάτι που σημαίνει πως με το… καλημέρα θα μπει στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν για τα ματς που έρχονται.

Με την προσθήκη του Πεπ Μπιέλ ο Ολυμπιακός ισχυροποιείται σε μέγιστο βαθμό μεσοεπιθετικά με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει παντού και να εκτινάξει το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας!

Ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από το ερυθρόλευκο ρόστερ και με τον ερχομό του ανεβάζει κατακόρυφα την ομάδα με τις προσδοκίες για την προσφορά του να είναι μεγάλες και δικαίως βάσει όλων όσων μας έχει δείξει έως τώρα στην καριέρα του και ειδικά στην Κοπεγχάγη την οποία μάλιστα οδήγησε φέτος στην είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ