Πολυεργαλείο με μεγάλη ποιότητα

Πολυεργαλείο με μεγάλη ποιότητα

Ο Πεπ Μπιέλ διαθέτει το πακέτο για να δώσει στον Ολυμπιακό την ώθηση που χρειάζεται και να αγαπηθεί από τον κόσμο.

Έχουμε και λέμε. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό την ώθηση που χρειάζεται στην φετινή πέρα για πέρα απαιτητική σεζόν. Δημιουργεί, σκοράρει και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από το σέντερ φορ. Πολυεργαλείο με ποιότητα, που κάλλιστα μπορεί να μπει στις καρδιές των φίλων του Ολυμπιακού, αφού έχει και την ατομική προσπάθεια.

Μπορεί να δημιουργήσει από μόνος του επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο, κάτι που λείπει από τους Πειραιώτες. Και ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα, τέτοιοι παίκτες είναι πέρα για πέρα χρήσιμοι.

Διαβάστε επίσης: «Βλέπει Λάτο και Κάμας ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Πεπ Μπιέλ, βγάζοντας από τα ταμεία τους έξι εκατομμύρια ευρώ μόνο για την μεταγραφή. Προσθέστε την προμήθεια των ατζέντηδων και τα χρήματα του ποδοσφαιριστή και θα δείτε ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα στοιχίσει στους πρωταθλητές ένα ποσό μεγαλύτερο από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Άσχετο με το κείμενο για τον Πιέλ, σχετικότατο με τον Ολυμπιακό. Είναι που δεν ασχολείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ομάδα. Που την έχει αφήσει στη μοίρα της και το μόνο που τον νοιάζει είναι η Νότιγχαμ. Γιατί δεν μπορεί, όλο και κάπου θα τα έχετε ακούσει ή θα τα έχετε διαβάσει.

Και κάποιοι προσπαθούν με δόλιο τρόπο να δημιουργήσουν γκρίνια στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Πατούν πάνω στην μεγάλη αγάπη για τον Θρύλο και με τίτλους… αποθέωσης για τις κινήσεις της αγγλικής ομάδας, βάζουν το μικρόβιο της αμφισβήτησης.

Ξέφυγα, δεν χρειαζόταν και επιστρέφω στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω παρακολουθήσει – λόγω στοιχημάτων – την Κοπεγχάγη. Είναι μια ομάδα που ακολουθώ στις στοιχηματικές μάχες, οπότε έχω δει αρκετά παιχνίδια της.

Πράγμα που σημαίνει, ότι ο 25χρονος Ισπανός δεν μου είναι άγνωστος. Είναι παίκτης που δεν διστάζει να σουτάρει έξω από την περιοχή. Αριστεροπόδαρος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το δεξί το έχει μόνο για να στηρίζεται.

Χώνεται μέσα στην περιοχή και με αυτό τον τρόπο έχει πετύχει αρκετά γκολ. Αν οι συμπαίκτες του, μάθουν τις κινήσεις του, το ίδιο θα συμβεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει επίσης, γρήγορη σκέψη και άμεση εκτέλεση. Μπορείτε να δείτε αρκετά από τα βίντεο που υπάρχουν στο YouTube, αν και είμαι βέβαιος ότι το έχετε κάνει ήδη.

Σίγουρα όλοι κρίνονται στο γήπεδο, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας της συγκεκριμένης μεταγραφής είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Και έπεται και συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ