«Βλέπει Λάτο και Κάμας ο Ολυμπιακός»

«Βλέπει Λάτο και Κάμας ο Ολυμπιακός»

Οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τόνι Λάτο, ενώ αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται και για τον Αμινέ Καμάς του Απόλλωνα Λεμεσού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ρίχνει τη μια «βόμβα» μετά την άλλη, ωστόσο οι προθέσεις των Ερυθρόλευκων είναι να συνεχιστεί η ενίσχυση. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα.

Με το όνομα του Τόνι Λάτο να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλά στη λίστα του Κάρλος Κορμπεράν για το αριστερό άκρο των πρωταθλητών Ελλάδος. Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Λάτο είναι μια από τις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά, καθώς η Βαλένθια έχει ενημερώσει επίσημα τους πρωταθλητές ότι αφήνει ελεύθερο τον παίκτη της απ’ τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τις νυχτερίδες εκπνέει σε έναν χρόνο και ζητάει ένα ποσοστό επί της μεταπώλησης.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» ο Ρέτσος! (pic)

Οι Βέλγοι μάλιστα επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ και αποκαλύπτουν πως πέρα από τον Λάτο, ο Ολυμπιακός εξετάζει και τον Αμινέ Καμάς του Απόλλωνα. Ο Κάμας προέρχεται από το Μαρόκο, ωστόσο διαθέτει βελγική υπηκοότητα και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, έως και το καλοκαίρι του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ