Καταγγελία του Άρη στην ΕΠΟ για Μπούργος

Καταγγελία του Άρη στην ΕΠΟ για Μπούργος

Ο Άρης προσφέρει όλα τα δεδουλευμένα στον Μπούργος, αλλά ο Αργεντινός ζητάει τα χρήματα όλης της σεζόν 2022-23.

Ένα… βελούδινο διαζύγιο ήθελε ο Άρης με τον Χερμάν Μπούργος, αλλά τελικά φαίνεται πως η στάση του Αργεντινού θα οδηγήσει τις δύο πλευρές στα δικαστήρια.

Από τον Άρη ήθελαν να λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μπούργος και του πρότειναν να πάρει τα δεδουλευμένα και να αποχωρήσει φιλικά από τον σύλλογο. Ωστόσο ο πρώην προπονητής της ομάδας ζητάει όλα τα λεφτά της σεζόν 2022-23, λεφτά δηλαδή που δεν έχει… δουλέψει, μοιάζει ανένδοτος έως τώρα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τη δικαστική οδό.

Ο Άρης έκανε καταγγελία ήδη στην ΕΠΟ, λέγοντας πως είναι διατεθειμένος να πληρώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ της συνεργασίας των δύο πλευρών για το χρονικό διάστημα που ο Μπούργος έκατσε στον πάγκο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται σήμερα ο Βελάσκεζ για τον Άρη

Μάλιστα, εν γνώσει του Μπούργος υπήρχε όρος που λέει για κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου, ωστόσο ο Αργεντινός ζητάει πλέον να πληρωθεί και για τη σεζόν που δε θα βρίσκεται στον πάγκο του Άρη. Μια στάση που μοιάζει unfair, μιας και από τον Άρη έχουν τη διάθεση να χωρίσουν σαν φίλοι, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους προπονητές και τους παίκτες που φεύγουν από τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

Τον λόγο πλέον αναμένεται να έχει η δικαιοσύνη, τουλάχιστον όσο ο Μπούργος δεν… κάνει πίσω στα «θέλω» του με τον Άρη να πηγαίνει δικαστικά την υπόθεση του πρώην προπονητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ