Μπιέλ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» (vid)

Μπιέλ: «Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά» (vid)

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές - Το μήνυμα του 25χρονου στον κόσμο των Πειραιωτών.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Πεπ Μπιέλ.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους, μίλησε για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές, τονίζοντας ότι όταν άκουσε το όνομα του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση.

Παράλληλα, ο Πεπ Μπιέλ παρουσιάστηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον 25χρονο να εκφράζει τη χαρά του για την μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και να τονίζει ότι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τους φίλους των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 12αδα της Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Με λένε Πεπ Μπιέλ. Γεννήθηκα με μία μπάλα στα πόδια. Η μυρωδιά από το χορτάρι είναι οι αναμνήσεις μου. Με κάθε γκολ, κάθε ασίστ, ζω το όνειρο μου. Δεν υπάρχει μια θέση στο γήπεδο. Βρίσκομαι εκεί που πρέπει, σε κάθε επίθεση, πριν πανηγυρίσει η εξέδρα. Όταν άκουσα το όνομα Ολυμπιακός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Και είμαι εδώ! Ανυπομονώ να το ακούσω και από εσάς. Με λένε Πεπ Μπιέλ. Και όλα τώρα ξεκινούν».

Στη συνέχεια η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανέβασε νέο βίντεο με δηλώσεις του Πεπ Μπιελ, με τον Ισπανό να τονίζει: «Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα παίξω σε αυτό το σπουδαίο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έχω πολύ κοντινούς ανθρώπους που ξέρουν καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό και όλοι τους είχαν καλά λόγια να πουν και αυτό με ενθάρρυνε πολύ. Είμαι ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής, με καλά τρεξίματα, καλός στις στατικές φάσεις και με ποιότητα στην τελική μπαλιά. Στον κόσμο θέλω να πω ότι ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε σε εμένα και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Πάντα προσπαθώ να κερδίζω όλα τα παιχνίδια και όσα περισσότερα μπορώ».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πεπ Μπιέλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, καθώς ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Κοπεγχάγης και στη φετινή σεζόν. Ο 25χρονος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι έχοντας 9 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ήταν απέναντι στην Τραμπζονσπόρ για τα προκριματικά του Champions League. Επίσης είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Δανίας, με 6  γκολ και 3 ασίστ, όντας το αστέρι της σκανδιναβικής ομάδας. Πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν σπουδαίο μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ