«Ο Ολυμπιακός για τον Μπακαγιόκο της Μίλαν» (pic+vid)

«Ο Ολυμπιακός για τον Μπακαγιόκο της Μίλαν» (pic+vid)

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος πέρσι έπαιζε στη Μίλαν ως δανεικός από την Τσέλσι.

Την περίπτωση του Τιεμουέ Μπακαγιόκο εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης (1/9) υπήρξε… τιτίβισμα από Γάλλο δημοσιογράφο, ο οποίος ανέφερε ότι η μεταγραφή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στη Νις δεν θα ολοκληρωθεί, με τον Ολυμπιακό να καλοβλέπει την περίπτωση του 28χρονου (17/8/1994) αμυντικού χαφ.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Πυροβολισμοί στα γραφεία της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας – Από τύχη γλίτωσε ο Άλτιντοπ

Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά έχει γεννηθεί στο Παρίσι και μάλιστα είναι διεθνής με τους Τρικολόρ, έχοντας αγωνιστεί μια φορά με το εθνόσημο. Ανήκει στην Τσέλσι, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν, έχοντας 18 συμμετοχές, με 1 ασίστ.

 

Ο 28χρονος αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και ως κεντρικός μέσος, ενώ η… μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Ο διεθνής άσος έχει βγει από τις ακαδημίες της Ρεν, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Μονακό, Τσέλσι, Νάπολι και Μίλαν. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ενώ στο παλμαρέ του έχει επίσης ένα πρωτάθλημα Γαλλία και ένα Κύπελλο Αγγλίας.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ