Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα όμως δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαιγόμαστε»

Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα όμως δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαιγόμαστε»

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τους τραυματισμούς με τον Νίκο Νιόπλια να κατανοεί την ύπαρξη προβλημάτων χωρίς ωστόσο να το βάζει κάτω.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ άσχημα την εφετινή Superleague καθώς μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό, με τους πολλούς τραυματισμούς να μην αφήνουν περιθώριο πολλών επιλογών στον προπονητή των Κρητικών.

Ο Νίκος Νιόπλιας, σε συνέντευξη του ανέφερε πως όλοι στην ομάδα γνωρίζουν την ύπαρξη των προβλημάτων, όμως δεν θα βάλουν τα κλάματα σχολιάζοντας πως η ομάδα θα αγωνιστεί με αυτούς που είναι καλά σην υγεία τους.

Διαβάστε επίσης: Μπαμπά Ντιένγκ: Η πιο «τρελή» ιστορία της deadline day έχει ονοματεπώνυμο… (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νιόπλια:

«Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω τα δύο παιχνίδια (ήττες από Ατρόμητο, Παναθηναϊκό), να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στους παίκτες που είναι εδώ, να μπουν στο παιχνίδι με καλή διάθεση, εξυπνάδα και να έχουμε καθαρό μυαλό και αγωνιστικότητα.

Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας, τα οποία σε σύγκριση με το ματς με τον Παναθηναϊκό μεγαλώσανε, όμως δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαιγόμαστε γιατί αυτούς που έχουμε, είναι υγιείς και αυτοί θα παίξουν.

Ο Βόλος προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, τον ξέρουμε, είναι καλός αντίπαλος και αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε από τα δύο άτυχα αποτελέσματα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ