Μπαμπά Ντιένγκ: Η πιο «τρελή» ιστορία της deadline day έχει ονοματεπώνυμο… (pic)

Μπαμπά Ντιένγκ: Η πιο «τρελή» ιστορία της deadline day έχει ονοματεπώνυμο… (pic)

Έκλεισε στη Λιντς, την απέρριψε για λογαριασμό της Νις λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο και τελικά «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις. Το βραβείο της πιο «τρελής» ιστορίας της deadline day ανήκει δικαιωματικά στον Μπαμπά Ντιένγκ!

Εδώ και χρόνια η deadline day της μεταγραφικής περιόδου χαρίζει στον ποδοσφαιρικό πλανήτη μερικές ιδιαίτερες ιστορίες.

Έτσι και η φετινή deadline στάθηκε στο ύψος της και έδωσε στο κοινό μια «τρελή» ιστορία. Μάλιστα, δεν θα ήταν και υπερβολή εάν κάποιος την χαρακτήριζε και την πιο «τρελή» ever!

Διαβάστε επίσης: Γιάννη κάνε το θαύμα σου (pics, vids)

Διότι αυτό που συνέβη με τον Μπαμπά Ντιένγκ δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν ούτε οι Κουέντιν Ταραντίνο, Στίβεν Σπίλμπεργκ και Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε γνωστό, ότι η Λιντς έφτασε σε προφορική συμφωνία με τη Μαρσέιγ και την πλευρά του Ντιένγκ για την αγορά του. Ο 22χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο της Μασσαλίας όπου τον περίμενε το ιδιωτικό τζετ που είχε στείλει η Λιντς.

Λίγο πριν μπει, ο νεαρός επιθετικός ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του ότι «έσκασε» επίσημη πρόταση από τη Νις! Μία πρόταση την οποία ο Ντιένγκ αποδέχτηκε! Ο Σενεγαλέζος άφησε τη Λιντς να τον… περιμένει και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ligue 1, για λογαριασμό της Νις.

Μια φοβερή ιστορία η οποία ωστόσο έχει και συνέχεια. Αφού η Μαρσέιγ ενημέρωσε τη Λιντς για την απόφαση του 22χρονου, εκείνος ταξίδεψε τελικά στη Νίκαια για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νις.

Κι όμως, το… κάρμα «χτύπησε» τον Μπαμπά Ντιένγκ ο οποίος… μάλλον δεν είχε υπολογίσει τις ιατρικές εξετάσεις. Ο 22χρονος επιθετικός από τη Σενεγάλη «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις που έκανε και έτσι η Νις τον… έστειλε από εκεί που ήρθε, με τον Ντιένγκ να επιστρέφει στη Μασσαλία και να μην παίρνει μεταγραφή τελικά, ούτε στη Λιντς, αλλά ούτε στην ομάδα της Νίκαιας, χαρίζοντας έτσι μια επική ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ