«Η Αλ Αχλί τα έχει βρει με τον Άμραμπατ» – Τι απαντάει η ΑΕΚ

«Η Αλ Αχλί τα έχει βρει με τον Άμραμπατ» – Τι απαντάει η ΑΕΚ

Δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία αναφέρει ότι η Αλ Αχλί τα έχει βρει με τον Νορντίν Άμραμπατ – Τι απαντάει η ΑΕΚ.

Κοντά στην απόκτηση του Νορντίν Άμραμπατ παρουσιάζει την Αλ Αχλί δημοσίευμα στη Σαουδική Αραβία, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πάντως, να διαψεύδουν το εν λόγω ρεπορτάζ και να τονίζουν ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Μαροκινό.

Ο Ματίας Αλμέιδα τη δεδομένη στιγμή υπολογίζει κανονικά στον έμπειρο μεσοεπιθετικό και τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30), για την 3η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: «Πόρτα» της ΑΕΚ στην Τράμπζονσπορ για τον Γκαρσία!

Οι Κιτρινόμαυροι διαψεύδουν ότι η Αλ Αχλί τους χτύπησε την πόρτα για τον Νορντίν Άμραμπατ, τον οποίο εάν θέλει η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει την Ενωση, καθώς ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Άμραμπατ έπαιξε τόσο για την Ουτρέχτη όσο και την Άμπχα, αλλά τελικά ο Μαροκινός τελικά έμεινε στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, με την οποία μάλιστα έχει αγωνιστεί και στα δύο ματς του φετινού πρωταθλήματος.

Συνολικά με τη φανέλα της Ενωσης έχει 33 συμμετοχές, με 6 γκολ και 4 ασίστ, με το εν λόγω ρεπορτάζ να παρουσιάζει ως πολύ πιθανή την αποχώρηση του Νορντίν Αμραμπατ από την ΑΕΚ και τη μεταγραφή του στην Αλ Αχλί, παρότι για την ώρα οι Κιτρινόμαυροι διαψεύδουν ότι έχουν δεχθεί κρούση από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ