Φιλική ήττα από τον Αχαρναϊκό για την ΑΕΚ Β’ – Έπαιξε ένα ημίχρονο ο Γαλανόπουλος

Φιλική ήττα από τον Αχαρναϊκό για την ΑΕΚ Β’ – Έπαιξε ένα ημίχρονο ο Γαλανόπουλος

Η ΑΕΚ Β' ηττήθηκε με 3-2 σε φιλική αναμέτρηση από τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, σε ένα ματς που πήρε και πάλι σημαντικό χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Η ΑΕΚ Β’ ηττήθηκε με 3-2 από τον Αχαρναϊκό σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Μενίδι, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να αγωνίζεται για ένα ημίχρονο και να ανεβάζει ρυθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 11′, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιώργος Θεοχάρης σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Ταμπάκη. Στο επόμενο λεπτό όμως ο Αχαρναϊκός άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Στάμου.

Διαβάστε επίσης: Η εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Καρεμπέ, ο… Μπουτραγκένιο και το παρασκήνιο του deal με τον Μαρσέλο

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 28′, όταν ο Βεντάντ Ραντόνια πήρε την πάσα από τον Γιάννη Γερολέμου και πλάσαρε από πλάγια δεξιά για να ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και έφτασε στο 3-1 με γκολ του Ταμπάκη στο 58′ και του Αντωνόπουλου στο 80′. Η ΑΕΚ Β’ μείωσε σε 3-2 στο 87′ με συρτό σουτ του Φρανκ Μάσα μέσα από την περιοχή.

Και στον σημερινό αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (46′ Χατζηεμμανουήλ) Ραντόνια, Χατζηκυριάκος, Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Δημητρίου) Γερολέμου (79′ Γεωργέας) Κορομηλάς (63′ Λέλεκας) Σκόνδρας (63′ Ε. Χριστόπουλος) Μάσα, Κοσίδης (46′ Γκολφίνος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ