«Η ΑΕΚ σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ»

«Η ΑΕΚ σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Equipe, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ

Μπορεί στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ η απόκτηση ενός φορ να αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Ένωση δεν κοιτά να ενισχυθεί και στις υπόλοιπες στις οποίες «πονά».

Μια από αυτές είναι η θέση του δεξιού μπακ στην οποία με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει μόνο ο Λάζαρος Ρότα, ειδικά από την στιγμή που ο Μισελέν αποχώρησε με την μορφή δανεισμού για την Μπορντό.

Μάλιστα η εφημερίδα Equipe το βράδυ του Σαββάτου φέρνει την ΑΕΚ κοντά στον 30χρονο Γάλλο διεθνή δεξιό μπακ Τζιμπρίλ Σιντιμπέ!

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0: Έκανε το 3Χ3 και συνεχίζει

Ο  30χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ, την οποία προπονεί ο πρώην διεθνής μέσος της Αργεντινής Ματίας Αλμέιδα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Οι συζητήσεις μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018 και του αθηναϊκού συλλόγου έχουν προχωρήσει αρκετά και θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν αυτή την Κυριακή», σημειώνει η γαλλική εφημερίδα.

Ο Σιντιμπέ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Μονακό από την οποία έμεινε ελεύθερος και έκτοτε αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά 26 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Λιλ, Τρουά και Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ