Αποθέωση Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη!

Αποθέωση Μαρσέλο στο Καραϊσκάκη!

Τη Δευτέρα (5/9) στις 21:00 ο θρύλος, Μαρσέλο θα βρίσκεται στο Καραϊσκάκη για να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγαλύτερη «βόμβα» του καλοκαιριού και μια από τις καλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Μαρσέλο.

Όπως είναι λογικό, όλοι στο λιμάνι κινούνται στους… ρυθμούς του κορυφαίου αριστερού μπακ στον κόσμο της περασμένη δεκαετία, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (5/9).

Ο Μαρσέλο μόλις «πατήσει» το πόδι του στην Ελλάδα θα μεταβεί στο «Γεώργιος Καραισκάκης», όπου αναμένεται να παρουσιαστεί στον κόσμο του Ολυμπιακού στις 21.00 και να γνωρίσει την αποθέωση από τους οπαδούς των πρωταθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την υποδοχή στον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, ενημερώνοντας μάλιστα πως η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη στο φαληρικό γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ