Όταν ο Μαρσέλο έκανε κολπάκια φορώντας φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Όταν ο Μαρσέλο έκανε κολπάκια φορώντας φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Σε μια από τις σπουδαιότερες φετινές μεταγραφές στην Ευρώπη πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κάνουν δικό τους τον Μαρσέλο και τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου να περιμένει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ για να τον αποθεώσει!

Μετά από 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μαρσέλο έρχεται στην Ελλάδα για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό και να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να πετύχει τους εγχώριους, αλλά και ευρωπαϊκούς της στόχους.

Διαβάστε επίσης: Τι τρέχει με τον Ολυμπιακό και τον Μπακαγιόκο

Ο Βραζιλιάνος μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Αθήνα, με τον Λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ μάλιστα να έχει πολύ καλή σχέση με τη χώρα μας και να είναι θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 34χρονος πέρσι είχε ανεβάσει βίντεο στα social media στο οποίο φόραγε φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς, με το όνομα και τον αριθμό του Αντετοκούνμπο. Ο Μαρσέλο έκανε τα… μαγικά του φορώντας τα χρώματα των Ελαφιών και μέσα από το βίντεο έδινε συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας, αλλά και στον καλό του φίλο, PJ Τάκερ, για την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς του ΝΒΑ του 2021.

Λίγους μήνες αργότερα μάλιστα, ο Βραζιλιάνος προέτρεπε τους ακολούθους του στα social media να ψηφίσουν υπέρ του Γιάννη για το All-Star Game, με τον Λατινοαμερικάνο σούπερ σταρ να είναι «τρελαμένος» με τον Greak Freak.

Δείτε το βίντεο:

@marcelotwelve Ey Giannis, Ey PJ, Congratulations for making it to The Finals!! Good luck tonight!! Go Bucks! #BeDogs #FearTheDeer @bucks @giannis_an34 ♬ Wants and Needs – Drake

Και την ανάρτηση για το all star:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ