Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague, με τις δύο ομάδες να έχουν από 4 βαθμούς.

Ο Ατρόμητος υποδέχτηκε στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική της Superleague, θέλοντας να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 33′, με τον Ροτάριου να φέρνει το ματς στα ίσα στο 50′. Έτσι, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 4η θέση μετά την πρώτη τους ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς να έχει μεγάλη υπεροχή, ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που είχε το… πάνω χέρι στο πρώτο μέρος, πιέζοντας περισσότερο για το γκολ. Ο Παναιτωλικός όμως δεν είδε την εστία του να απειλείται ιδιαίτερα. Ο Ανέστης χρειάστηκε μόνο να διώξει σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ στο 8′.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά το cooling break, με τον Παναιτωλικό να βγαίνει και αυτός στην επίθεση και να φτάνει τελικό στο 0-1. Ο Καρέλης επωφελήθηκε του λάθους του Χατζηισαΐα, στο 33′ “άδειασε” τον Σουάρεθ και “εκτέλεσε” τον Γιαννιώτη, ανοίγοντας το σκορ στο Περιστέρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαμε μια φάση που την… ξεδιάλυνε το VAR. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Ντουάρτε του Παναιτωλικού (κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Κουέν), αλλά στη συνέχεια είδε τη φάση στο online review και την άλλαξε σε κίτρινη.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ατρόμητος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Κούεν έβγαλε κάθετη που… έκοψε στα δύο την άμυνα του Παναιτωλικού και ο Ροτάριου νίκησε τον Ανέστη για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς “μεγάλες” στιγμές. Στο 90+2′ όμως ο Ατρόμητος είχε σημαντική φάση για να πάρει τη νίκη, με τον Ανέστη να μπλοκάρει το “ψαλιδάκι” του Τζαβίδα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ (76΄Ατρόμητος), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80΄Φρίντζονσον), Ρομπάιγ (80΄Τζοβάρας), Ροτάριου, Κιάρτανσον.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (72΄Χουχούμης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72΄Λιάβας), Μλάντεν, Φλόρες, Νταγκό, Ντουάρτε, Σενγκέλια (58΄Κολοβός), Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ