Λουτσέσκου: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, το σημαντικό είναι να μη χάσεις»

Λουτσέσκου: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, το σημαντικό είναι να μη χάσεις»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Άρη, τονίζοντας ότι η ομάδα του στάθηκε καλά στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο επεισοδιακό φινάλε.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πορτιέρε των «ασπρόμαυρων», Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ρασβάν Λουστέσκου δήλωσε πως η ομάδα του στάθηκε επάξια στο γήπεδο και είχε καλύτερες φάσεις από τον Άρη για να σκοράρει, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια στο φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές μάχες, είχαμε μεγάλη θέληση και αυτό μας οδήγησε να χάσουμε κάποιες φορές το μυαλό μας και να κάνουμε λάθη. Ήταν ένα ματς που όποια ομάδα έβρισκε το γκολ θα κέρδιζε κιόλας, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο την φάση του Μπράντον.

Ο Άρης είχε το χαμένο πέναλτι, οπότε καταλήγοντας θεωρώ ότι είχαμε πιο χαρακτηριστικές φάσεις να σκοράρουμε, ενώ ο Άρης περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσει κάτι σημαντικό. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν αυτό που κρατάμε είναι το πνεύμα, να δείξουμε τη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε και στο τέλος να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, το σημαντικό είναι να μη χάσεις κιόλας.

Υπήρχε μία πρόκληση στο τέλος από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, ειδικά από το Νταμπό. Γενικότερα γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν εδώ, είδαμε τι έγινε και με το Νέλσον Ολιβέιρα που άνοιξε το φρύδι του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ