Ματέο Γκαρσία: «Έχουμε πικρία για το αποτέλεσμα»

Ματέο Γκαρσία: «Έχουμε πικρία για το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος δήλωσε με το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ματέο Γκαρσία.

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Αρη και τον ΠΑΟΚ να μένουν στο 0-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ματέο Γκαρσία ανέφερε τα εξής:

«Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς στο σπίτι μας. Από την πρώτη στιγμή βγήκαμε για να κερδίσουμε. Αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα όπως θέλουμε και έτσι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε και έχουμε μία πικρία για το αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει μία τόσο μεγάλη ευκαιρία όπως το πέναλτι, να προηγηθείς στο σκορ και το χάνεις, είναι λογικό η ψυχολογία της ομάδας να πέσει. Αλλά και μετά το πέναλτι προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και με την ώθηση του κόσμου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν έβγαλε αντίδραση ο Άρης μετά τον Παναιτωλικό είπε: «Απέναντι στον Παναιτωλικό κάναμε ένα κακό παιχνίδι οπότε ναι βγάλαμε αντίδραση αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την αποχώρηση Μπούργος και πόσο επηρέασε είπε: «Πάντα είναι δύσκολο και περίεργο, όταν ένας προπονητής φεύγει από μία ομάδα. Αλλά αυτά συμβαίνουν, έπρεπε γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ