Επαφή Ολυμπιακού για τον Τσέκα – Οι εξελίξεις στην υπόθεση Μπακαγιοκό

Επαφή Ολυμπιακού για τον Τσέκα – Οι εξελίξεις στην υπόθεση Μπακαγιοκό

To10.gr αποκαλύπτει επαφή του Ολυμπιακού με τον 27χρονο διεθνή Πορτογάλο μέσο Τσέκα για το 6-8. Η περίπλοκη υπόθεση Τιεμουέ Μπακαγιοκό.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στη μεταγραφική αφορά. Ο στόχος, ξεκάθαρος: Η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, που θα μπορέσει να δώσει περισσότερες λύσεις, να δώσει… ανταγωνισμό και ανάσες στον Γιαν Εμβιλά, αλλά και να ανεβάσει την ένταση και το ανασταλτικό επίπεδο του ρόστερ. Θέλει να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Τιεμουέ Μπακαγιοκό.

Ο Ολυμπιακός έφτασε πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου της Τσέλσι στο φινάλε της διορίας για την κατάθεση της ευρωπαϊκής λίστας, ωστόσο, η καθυστέρηση στη λύση του δανεισμού του από τη Μίλαν και μια σειρά από γραφειοκρατικά λάθη που έγιναν από την πλευρά των Αγγλων, εμπόδισαν τη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι και ο παίκτης και οι ομάδες ήθελαν να γίνει!

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν η μεταγραφή μπορεί να γίνει τώρα, ωστόσο, αυτό είναι περίπλοκο νομικά, από τη στιγμή που έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο και στην Αγγλία και στην Ιταλία και ο Γάλλος-ιβοριανός αμυντικός μέσος έμεινε στους ροσονέρι και δηλώθηκε ως ποδοσφαιριστής τους και όχι στην… ιδιοκτήτρια ομάδα (σ.σ. Τσέλσι).

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΤΣΕΚΑ

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, δεν μένει μόνο στο θέμα του Μπακαγιοκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συζητήσεις και με ακόμη 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει ο Κάρλος Κορμπεράν, το σκάουτινγκ και η διοίκηση. Όπως προκύπτει, λοιπόν, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον εκπρόσωπο του Μιγκέλ Ρότσα, κατά κόσμον Τσέκα.

Ο 27χρονος (10/11/1994) διεθνής Πορτογάλος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Λιλ, αναζητούσε συμβόλαιο άνω των 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά από τη στιγμή που δεν το βρήκε και έμεινε στην αγορά των ελεύθερων, οι απαιτήσεις του έπεσαν και το όνομά του δόθηκε και πάλι στους πρωταθλητές Ελλάδος. Με τις συζητήσεις Ολυμπιακό – Τσέκα να βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά να μην είναι απλές, καθώς για τον παίκτη που κοστολογείται στα 9.000.000 € από το transfermarkt, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους.

Ο Τσέκα ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάσος Φερέιρα, μετακινήθηκε στην Μπράγκα από όπου το 2017 η Λιλ τον απέκτησε, αρχικά με δανεισμό και εν συνεχεία με μεταγραφή 5.000.000 €. Στους Λιλουά ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με την ίδια άνεση και στο «6» και στο «8», έπαιξε συνολικά 144 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 7 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κάνει δικό του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Βάζει ψηλά τον πήχη, και παρά το γεγονός ότι τον παίκτη που δεδομένα θα αποκτήσει, δεν θα τον έχει διαθέσιμο στα παιχνίδια του Europa League, κινείται για να ενισχύσει το ρόστερ του. Και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ