Σε ρυθμούς… Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Έρχεται και αποθεώνεται ο Βραζιλιάνος θρύλος

Σε ρυθμούς… Μαρσέλο ο Ολυμπιακός – Έρχεται και αποθεώνεται ο Βραζιλιάνος θρύλος

Ο Μαρσέλο έρχεται το απόγευμα στην Αθήνα και στις 20:45 θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη, όπου θα παρουσιαστεί και θα γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου, Μαρσέλο, ολοκληρώνοντας μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που για 15 χρόνια αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει κατακτήσει τα πάντα με τη βασίλισσα. Όπως είναι λογικό λοιπόν, άπαντες κινούνται στους ρυθμούς του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος αναμένεται να έρθει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών ανυπομονούν για την άφιξη του Μαρσέλο στην Αθήνα και εν συνεχεία στο Καραϊσκάκη, όπου στις 20:45 θα στηθεί μια γιορτή για να υποδεχτεί ο κόσμος την τεράστια μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί και επίσημα στο φαληρικό γήπεδο, όπου θα αποθεωθεί από τους οπαδούς της νέας του ομάδας, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της: «Μαρσέλο, έλα μας έχει πιάσει τρέλα».

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» σήμερα Δευτέρα (5/9) στις 20:45. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ