Ολυμπιακός: Τρίωρη συνάντηση Μαρτίνς-Μοντέστο για το ρόστερ

Ολυμπιακός: Τρίωρη συνάντηση Μαρτίνς-Μοντέστο για το ρόστερ

Κουβέντα εφ όλης της ύλης για το ρόστερ, τα συμβόλαια, τους δανεικούς. Τι του έκανε εντύπωση από την φετινή «αγωνιστική» εκδοχή. Σήμερα ο Πορτογάλος συναντά και τον Χρήστο Κόντη. Πότε έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του .

Δεύτερη ημέρα στην Ελλάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος δεν χάνει τον χρόνο. Ρωτάει για όλα, ενημερώνεται για όλα και προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τα δεδομένα με θέα στην επόμενη αγωνιστική εκδοχή του Ολυμπιακού. Ο 48άχρονος προπονητής λοιπόν μετά την ξενάγηση στον Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης και τη κουβέντα με τη διοίκηση, αφιέρωσε την Τετάρτη για να κουβεντιάσει με τον Φρανσουά Μοντεστό που κατά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι μόνο ο αρχισκάουτ του κλαμπ.

Απαντήσεις… τεχνικού διευθυντή έδωσε ο Κορσικανός στον Μαρτίνς στην τρίωρη συνάντηση που είχαν οι δύο τους (και δεν ξέρουμε αν αυτό δείχνει και εξελίξεις αναφορικά με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς). Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες; Για όλα. Για το υπάρχον ρόστερ, για τα συμβόλαια, τους δανεικούς. Για όλη τη γκάμα ποδοσφαιριστών που έχει ο Ολυμπιακός και που επί της ουσίας φτάνουν για να σχηματίσουν όχι μια, αλλά δύο ομάδες. Περίπου 45-50 συμβόλαια.

Θα τους δει όλους ο Μαρτίνς. Θα σχηματίσει προσωπική άποψη για όλους, πριν πάει την κουβέντα στο επόμενο στάδιο: Εκείνο που αφορά στην ενίσχυση, στα μεταγραφικά που φυσικά και θα έχουν τη τιμητική τους όταν θα έρθει η ώρα. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει ήδη δει κάποια φετινά ματς του Ολυμπιακού σε dvd, και αν είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε σωστά όσα ακούγονται του έχουν κάνει εντύπωση δύο διαφορετικά γεγονότα. Το πρώτο ότι οι Ερυθρόλευκοι άλλαζαν συνέχεια την εντεκάδα τους, ότι δεν κατάφεραν ποτέ να καταλήξουν σε έναν «κορμό» που είναι όχι αναγκαίος, αλλά αυτονόητος σε κάθε ομάδα. Το δεύτερο σχετίζονταν με την αμυντική λειτουργία και την ευκολία που δέχονταν γκολ, τόσο στο τρανζίσιον όσο και σε στημένες φάσεις.

Για σήμερα Πέμπτη ο Μαρτίνς έχει φιξάρει συνάντηση με τον Χρήστο Κόντη που θα έχει την ευθύνη για την ομάδα ως το τέλος της φετινής σεζόν. Προφανώς θα θελήσει ο Πορτογάλος να μάθει πολλά και από πρώτο χέρι, από έναν άνθρωπο που ήταν στο τεχνικό τιμ τόσο με τον Τάκη Λεμονή όσο και με τον Όσκαρ Γκαρθία. Παράλληλα μοιάζει λογικό να γίνει μια κουβέντα για τη μεθοδολογία της προπόνησης σε αυτόν τον ένα μήνα που απομένει με… δράση.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του Δευτέρα-Τρίτη, άρα λοιπόν είναι άγνωστο αν θα είναι στο Καραϊσκάκη για το ματς με τη Κέρκυρα. Άγνωστο είναι επίσης αν θα θελήσει να κάνει και μια κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές. Προς το παρόν δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση, μάλλον θέλοντας να αφήσει τον Χρήστο Κόντη να έχει τον έλεγχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ