Κίνηση-έκπληξη από την ΑΕΚ: Προχωράει στην απόκτηση επιθετικού από την Ανγκόλα

Κίνηση-έκπληξη από την ΑΕΚ: Προχωράει στην απόκτηση επιθετικού από την Ανγκόλα

Ετοιμη να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον 20χρονο επιθετικό, Ζίνι, είναι η ΑΕΚ.

Μια ανάσα από την απόκτηση του νεαρού Ανγκολέζου επιθετικού, Ζίνι, βρίσκεται η ΑΕΚ. Με το βλέμμα στο… μέλλον, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους τον 20χρονο παίκτη, που προορίζεται αρχικά για τη δεύτερη ομάδα.

Το ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ζίνι, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Palancas Negras, με το «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον να επιβεβαιώνει το θέμα. Όπως τόνιζαν από την ΠΑΕ, η Ένωση βρίσκεται εν μέσω διαδικασιών με την ομάδα του παίκτη, για να έρθει στην Ελλάδα ο νεαρός παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης για Μαρσέλο: «Έχουμε μαζί μας έναν αληθινό θρύλο – Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί πρωταθλήματα και νίκες στην Ευρώπη» (vid)

Ο Αμπροσίνι Αντόνιο Καμπάσα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ανγκόλα, ενώ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σκόραρε 12 γκολ σε 22 εμφανίσεις με τη φανέλα της Κλαμπ Ντεπορίβο 1η Αυγούστου.

Ο Ζίνι είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 2002 και έχει προλάβει να χριστεί 4 φορές διεθνής με την εθνική Ανγκόλας, με την οποία έχει σκοράρει και δύο φορές. Αξίζει να σημειωθεί, πως συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων του 2019, όταν η χώρα του είχε φτάσει μέχρι τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ