Εξελίξεις για τρεις στον Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ζινκερνάγκελ

Εξελίξεις για τρεις στον Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ζινκερνάγκελ

Σε συζητήσεις για τον δανεισμό τους και οι Αγκιμπού Καμαρά και Αχμέντ Χασάν.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την τεράστια μεταγραφή του σπουδαίου Μαρσέλο και πλέον κινείται για την απόκτηση αμυντικού χαφ, που θα έρθει για να δώσεις λύσεις στο κομμάτι της μεσαίας γραμμής και να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού στα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που έχει μπροστά της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά τις τελευταίες αφίξεις το ρόστερ του Ολυμπιακού απαριθμεί 36 ποδοσφαιριστές, ένα νούμερο το οποίο είναι πολύ μεγάλο και αναπόφευκτα κάποιοι δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν. Υπάρχουν θέσεις που υπάρχει συνωστισμός, όπως είναι αυτή του σέντερ φορ, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Αχμέντ Χασάν, με τον Αιγύπτιο επιθετικό πλέον να είναι η τέταρτη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μαρσέλο (vid)

Ο Αφρικανός μπορεί να μην έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στις επιλογές του Κορμπεράν, αλλά στο εξωτερικό έχει πέραση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Κόνιασπορ επιθυμεί να πάρει ξανά ως δανεικό τον Χασάν, με τον ίδιο πάντως, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι, να «βλέπει» περισσότερο την προοπτική της Αλ Αχλί, που επίσης εμφανίζεται ως υποψήφιος προορισμός του έμπειρου στράικερ.

Ο Αχμέντ Χασάν πέρσι πραγματοποίησε 33 συμμετοχές στην Τουρκία με τα χρώματα της Κόνιασπορ και είχε απολογισμό 11 γκολ και 4 ασίστ, με τον διεθνή επιθετικό να σκοράρει κρίσιμα γκολ. Οι Τούρκοι θέλουν να αποκτήσουν ξανά τον 29χρονο, ο οποίος όμως φέρεται να προτιμάει την επιλογή της Αλ Αχλί. Ο Χασάν φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο ματς με τον Ολυμπιακό. Ένα στη Super League και ένα στα προκριματικά του Europa League, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει σε 77 λεπτά συμμετοχής.

Εκτός από τη θέση του σέντερ φορ, συνωστισμός υπάρχει πλέον και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον Ολυμπιακό να διαθέτει πλέον πολλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ένα γεμάτο και πολύ ποιοτικό ρόστερ, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες που ήταν πέρσι βασικοί να έχουν χάσει τη θέση τους και να έχουν πέσει στην ιεραρχία. Ενας από αυτούς είναι ο Αγκιμπού Καμαρά, για τον οποίο επίσης υπάρχουν πληροφορίες από το εξωτερικό και συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, υπάρχει ενδιαφέρον από την Σταντάρ Λιέγης, η οποία θα αποκτήσει ως δανεικό έναν ακόμα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, όπως ενημερωθήκατε από το10.gr.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός, που κόπηκε από την ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, θα αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι και θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην βέλγικη ομάδα. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας είχε μείνει επίσης και ο Αγκιμπού Καμαρά, για τον οποίο όπως τονίζουν στο Βέλγιο, επίσης υπάρχει ενδιαφέρον από την ομάδα της Λιέγης.  Δεν αποκλείεται λοιπόν οι δύο ποδοσφαιριστές να γίνουν ξανά συμπαίκτες, αυτή τη φορά στην Σταντάρ. Ο Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 40 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού και είχε 6 γκολ και 5 ασίστ, φέτος έχει αγωνιστεί σε 5 ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας ένα γκολ στα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ