ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Νάσμπεργκ, ατομικό ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ: Ανεβάζει στροφές ο Νάσμπεργκ, ατομικό ο Μιχαηλίδης

Ο Νορβηγός αμυντικός ακολούθησε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση – Ατομικό ο Μιχαηλίδης.

Το ντέρμπι με τον Αρη ανήκει στο παρελθόν, με τον ΠΑΟΚ πλέον να στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι που ακολουθεί με τη Λαμία (12/9, 19:00), για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στην προπόνηση της Τρίτης (6/9) Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης  ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις για τρεις στον Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ζινκερνάγκελ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη ανήκει στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ στρέφει πλέον την απόλυτη προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας την ερχόμενη Δευτέρα (12.09, 19:00).

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (05.09) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη δουλειά και ξεκινησε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης  ακολούθησε ατομικό.

Την Τετάρτη (07.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ