Ημέρα Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ – Έρχεται και ο Σιντιμπέ

Ημέρα Φαν Βέερτ στην ΑΕΚ – Έρχεται και ο Σιντιμπέ

Ο Τομ Φαν Βέερτ βρίσκεται στην Αθήνα και αναμένεται σήμερα (7/9) να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Το βράδυ προσγειώνεται στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Λίγες μέρες πριν το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ προχωράει σε διπλό «χτύπημα». Εδώ και καιρό, οι «κιτρινόμαυροι» ψαχνόντουσαν για ενίσχυση τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, με τους Τομ Φαν Βέερτ και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να έχουν ήδη πάρει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χθες (6/9) ΑΕΚ και Βόλος έδωσαν τα χέρια για τον Ολλανδό επιθετικός, ο οποίος και βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας στο Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης: Πιάστε τον άμα μπορείτε…

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού ελληνικού πρωταθλήματος αναμένεται να περάσει σήμερα το πρωί (7/9) από τις απαραίτητες εργομετρικές – ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα επισημοποιηθεί ο… γάμος του με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Κάπως έτσι, ο Δικέφαλος θα κλείσει την «τρύπα» στη γραμμή κρούσης, με τον 32χρονο φορ να πλαισιώνει τον Σέρχιο Αραούχο.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί το βράδυ και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Βεβαίως, ανακοινώσεις από πλευράς ΑΕΚ δεν πρόκειται να υπάρξουν σήμερα, με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για αύριο.

Θυμίζουμε, πως οι Γάλλοι έριξαν «βόμβα» για σφήνα της Τράμπζονσπορ, με την Ένωση ωστόσο να ξεκαθαρίζει πως έχει αποσπάσει την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ