Οι 7 που… έλειπαν από την προπόνηση του Ολυμπιακού και η… Παναχαϊκή – Πού είναι Αγκιμπού, Χασάν, Φορτούνης, Λάιντνερ

Οι 7 που… έλειπαν από την προπόνηση του Ολυμπιακού και η… Παναχαϊκή – Πού είναι Αγκιμπού, Χασάν, Φορτούνης, Λάιντνερ

To10.gr εξηγεί γιατί δεν προπονήθηκαν Αγκιμπού, Φορτούνης, Χασάν, Κούτρης, Λάιντνερ, Λαλά και τον ρόλο της... Παναχαϊκής. Ο... παρτενέρ του Μαρσέλο και η.... εμφάνιση του Γιάννη Μασούρα!

Ο Ολυμπιακός «πετάει» για Γαλλία και το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Europa League. Αλλά πίσω έμεναν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν συμμετείχαν καν στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τους Γάλλους. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διάφορα σενάρια, ειδικά για παίκτες όπως ο Αγκιμπού Καμαρά, ο Κούτρης, ο Χασάν και όχι μόνο. Πάμε, όμως, να δούμε τι ισχύει και πού βρίσκονται οι 7 ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση.

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ είναι ήδη ποδοσφαιριστής Σταντάρ Λιέγης. Αντίθετα, ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται στην Πορτογαλία και σήμερα ή αύριο θα αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ έχει προτάσεις; Από την Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία. Δεν δείχνει ζεστός να πάει στην αραβική χερσόνησο, αλλά όσο περνούν οι ώρες, τα δεδομένα στενεύουν. Όπως και να έχει, η αποχώρησή του είναι δεδομένη και πιθανότατα δεν θα προπονηθεί ξανά με τους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρσέλο: 12 «σημάδια» στη φανέλα του (vids)

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τον Αγκιμπού Καμαρά, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι όντως, δεν συμμετείχε στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Ολυμπιακού. Αλλά θα βρίσκεται κανονικά στο Ρέντη το απόγευμα. Όχι για να προπονηθεί, αλλά για να αγωνιστεί στον φιλικό αγώνα της ομάδας Β’ με την Παναχαϊκή, που θα λάβει χώρα στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών. Αυτό δεν αναιρεί τις επαφές που γίνονται για πιθανή αποχώρησή του, αλλά ο μέσος από τη Γουινέα όχι μόνο δεν έχει φύγει, αλλά συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις των Πειραιωτών μέχρι νεωτέρας.

Το φιλικό με τους Πατρινούς, ωστόσο, είναι και ο λόγος της απουσίας αρκετών ακόμη ποδοσφαιριστών από την τελευταία προπόνηση. Συγκεκριμένα, όπως έχει ανακοινωθεί ήδη από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, στη φιλική αναμέτρηση θα αγωνιστούν επίσης ο Κώστας Φορτούνης, ο Λεονάρντο Κούτρης, ο Ντορόν Λάιντνερ και ίσως ο Κένι Λαλά. Μια απόφαση του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος ήθελε οι εν λόγω παίκτες να μην μείνουν άπραγη, αλλά να αρχίσουν να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Λαλά, επίσης απουσίαζε από το πρόγραμμα, αλλά δεν προπονείται μόνος του. Ο Γάλλος μπακ ακολουθεί το έντονο ατομικό πρόγραμμα του Μαρσέλο, ώστε να βρεθεί ξανά σε καλή φυσική κατάσταση και να είναι σύντομα διαθέσιμος για τον Κάρλος Κορμπεράν. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι επαφές για να βρει ομάδα και να φύγει. Κάτι, πάντως, που φαντάζει δύσκολο να συμβεί πλέον.

Κάτι τελευταίο. Στο φιλικό του Ολυμπιακού Β με την Παναχαϊκή είναι προγραμματισμένο να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Γιάννης Μασούρας. Ενας ακόμη ποδοσφαιριστής του ρόστερ των Πειραιωτών, ο οποίος δεν υπολογίζεται και επίσης αναζητά ομάδα για να πάρει μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ