Γκοντίνιο για Άρης-ΠΑΟΚ: «Κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει»

Γκοντίνιο για Άρης-ΠΑΟΚ: «Κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει»

Ο Λουίς Γκοντίνιο, που διηύθυνε το το Άρης-ΠΑΟΚ, σχολίασε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως κανένας από τους παίκτες των δύο ομάδων δεν ήθελε να τρέξει.

Ο Λουίς Γκοντίνιο δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την ποιότητα του ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος διαιτητής, που διηύθυνε το ματς, το έφερε ως παράδειγμα σε δηλώσεις του σε ποδοσφαιρικό φόρουμ και τόνισε ότι οι παίκτες δεν ήθελαν να τρέξουν.

«Μου αρέσει να σφυρίζω αγγλικά. Έχουμε τεράστια δέσμευση να συνεισφέρουμε και εμείς στον ωφέλιμο χρόνο παιχνιδιού, αλλά οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν πως δεν υπάρχουν λόγοι για τόσες πολλές διακοπές και πως δεν πρέπει να προκαλούν διαφωνίες.

Διαβάστε επίσης: Άρης – ΠΑΟΚ: Κιτρινόμαυροι – Κοτάρσκι 0-0

Όταν ένας παίκτης φεύγει από την Πορτογαλία και πάει στην Αγγλία, αλλάζει και η νοοτροπία του. Ήμουν σε έναν αγώνα ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος του παιχνιδιού, αναρωτήθηκα αν ήμουν ο μόνος, κατά τη διάρκεια του αγώνα, που ήθελα το παιχνίδι να κυλάει και να σφυρίζω μικρά φάουλ. Όμως, κανένας από τους παίκτες δεν ήθελε να τρέξει.

Άρχισα να συνειδητοποιώ λοιπόν ότι κανείς δεν ήθελε αυτό και έτσι προσαρμόστηκα στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι η καλύτερη ποιότητα παιχνιδιού θα φέρει σίγουρα καλύτερη διαιτησία στην Πορτογαλία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκοντίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ