«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με Μπότο

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με Μπότο

Ποια ιταλική ομάδα καλοβλέπει την περίπτωση του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα.

Στο στόχαστρο της Σπέτσια φέρεται να βρίσκεται ο Ζοσέ Μπότο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (7/9) υπήρξε δημοσίευμα στη γειτονική χώρα (Tutto Mercato), το οποίο ανέφερε ότι ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη λίστα της Σπέτσια, με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό μάλιστα να τονίζουν ότι οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ήρθαν σε επαφή με τον Ιβηρα παράγοντα του Δικεφάλου του Βορρά.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο τιμωρημένος Μπα ταξίδεψε με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Γαλλία…

Η διοίκηση της Σπέτσια ψάχνει για έμπειρους παράγοντες, με το όνομα του Ζοσέ Μπότο, όπως αναφέρουν στο εξωτερικό, να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των ανθρώπων του συλλόγου της Serie A. Οι Ιταλοί στο ρεπορτάζ τους αναφέρονται στις προηγούμενες ομάδες που είχε δουλέψει ο Πορτογάλος παράγοντας, ο οποίος είχε διατελέσει αρχισκάουτερ της Μπενφίκα, ενώ πριν τον ΠΑΟΚ ήταν στην Ουκρανία και τη Σαχτάρ.

Στο ρεπορτάζ του Tutto Mercato μάλιστα τονίζεται ότι κατά την παραμονή του στην Μπενφίκα ανακάλυψε πολλά ταλέντα, που μετέπειτα έκαναν σπουδαία καριέρα, ενώ στην Σαχτάρ είχε δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας με την Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα με την αγορά της Βραζιλίας, από την οποία η ουκρανική ομάδα απέκτησε πολλούς ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα πάντως με τους Ιταλούς, ο Ζοσέ Μπότο δεν είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στη λίστα της Σπέτσια, με τους ανθρώπους του συλλόγου της γειτονικής χώρας να εξετάζουν πολλές περιπτώσεις για το πόστο του αθλητικού διευθυντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ