Λάρσον: «Στόχος η εξάδα»

Λάρσον: «Στόχος η εξάδα»

Για τους στόχους του ΟΦΗ την εφετινή σεζόν μίλησε ο Έρικ Λάρσον σε μέσο της χώρας του

Σε Σουηδικό μέσο μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, Έρικ Λάρσον, και εξήγησε τους στόχους της ομάδας του στην εφετινή Superleague.

Ανέφερε επίσης πως περνάει φανταστικά στη χώρα μας κα ότι η ζωή στην Κρήτη είναι υπέροχη.

Διαβάστε επίσης: Κομπουαρέ: «Ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερος γιατί εκεί βρίσκεται ο μικρός μου αδερφός»

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάρσον:

«Εδώ νιώθω πως βρήκα αυτό που ήθελα και νιώθω φανταστικά. Ένιωσα πολύ ωραία με την υποδοχή που μου έγινε από την ομάδα και την ασφάλεια που μου παρέχουν. Τώρα κερδίσαμε εκτός έδρας (σ.σ. στο Βόλο) και ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Έχει περάσει καιρός από τότε που ένιωσα έτσι μετά από μια νίκη. Πριν υπογράψω στον ΟΦΗ, ένιωσα πως ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και ο πρόεδρος με ήθελαν και αυτό μου έδωσε ένα πολύ όμορφο συναίσθημα και ισχυρή αυτοπεποίθηση».

Για τη ζωή στην Κρήτη:

«Είναι υπέροχα. Η γυναίκα μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και έχει εγκλιματιστεί. Η θάλασσα είναι δίπλα σου πάντα. Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον». Για τους στόχους που έχουν θέσει στο «Γεντί Κουλέ» σχολίασε ότι «είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα και τα play offs και πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε. Έχουμε καλή ομάδα. Τώρα ταλαιπωρούμαστε από αρκετούς τραυματισμούς και υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, οπότε πρέπει να συνδυάσουμε την ατομική ποιότητα και να λειτουργήσουμε περισσότερο ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ