Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σιντιμπέ

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έφτασε στην Ελλάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ η απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο 30χρονος Γάλλος άσος έφτασε στην Αθήνα στις 00:50 της Πέμπτης με πτήση από το Παρίσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα από την Τρίτη (6/9), με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 με τους «τρικολόρ», να περνάει αύριο από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έρθει και η ανακοίνωση από την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Το πανόραμα του Eurobasket: Ο… εξωγήινος Ντόντσιτς, η αποφυγή Σερβίας/Σλοβενίας και η Γερμανία που έρχεται

Αυτή θα είναι και η τελευταία μεταγραφή των «κιτρινόμαυρων» γι’ αυτό το καλοκαίρι αφού όπως ξεκαθάρισαν από την ΠΑΕ δεν πρόκειται να γίνει άλλη κίνηση. Θυμίζουμε πως πλην του Σιντιμπέ η ΑΕΚ έκανε δικούς της αυτό το καλοκαίρι τους Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί, Ελίασον και Φαν Βέερτ ενώ αγόρασε και τα δικαιώματα του Τσούμπερ.

Πλέον όλο το βάρος πέφτει στον Ματίας Αλμέιδα που καλείται να ενσωματώσει όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να βρει τους κατάλληλους ρόλους για τον καθένα, αλλά και το σύστημα με το οποίο θα πορευτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ