Επικοινωνία Μπαλτάκου – Μπένετ για να αλλάξει ο Σιδηρόπουλος

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα μιλήσει με τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να μην σφυρίξει τελικά ο Τάσος Σιδηρόπουλος το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, όπως έχει οριστεί.

Ο ορισμός του του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ την Κυριακή (11/9, 21:30, COSMOTE SPORT1HD) συζητήθηκε έντονα στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Πρόκειται για μια απόφαση, που βρίσκει αντίθετη την Εκτελεστική Επιτροπή και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, θα επικοινωνήσει με τον Άγγλο Αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να του εκφράσει τους προβληματισμούς του.

Διαβάστε επίσης: Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Μάλιστα, νωρίτερα ο Μπαλτάκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει σχέση με τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στο αθηναϊκό ντέρμπι, καθώς η ΚΕΔ λειτουργεί αυτόνομα.

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από