Ο Μπαλτάκος τα βάζει με τον… Μπένετ: «Δεν είχα γνώση για Σιδηρόπουλο»

Ο Μπαλτάκος τα βάζει με τον… Μπένετ: «Δεν είχα γνώση για Σιδηρόπουλο»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πετάει από πάνω τους τις ευθύνες και με δήλωση του ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία γνώση για τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Μπορεί όλα τα ρεπορτάζ και οι δημοσιογραφικές πληροφορίες να γνώριζαν από χθες το βράδυ πως ο Σιδηρόπουλος θα είναι διαιτητής στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ και όχι κάποιος ξένος, αλλά ο Τάκης Μπαλτάκος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως εκείνος δεν γνώριζε τίποτα!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ με δήλωση του πετάει από πάνω του οποιαδήποτε ευθύνη και προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη πως ο ορισμός του Σιδηρόπουλου ήταν γνωστός στους δημοσιογράφους, αλλά όχι στον ίδιο!

Διαβάστε επίσης: Περιμένει «καμίνι» στο «Μποζουάρ» τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ούτε εκείνος, ούτε οι συνεργάτες του γνώριζαν το παραμικρό για τον Σιδηρόπουλο και όλα έγιναν από την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

«Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Α.Ε.Κ. για την 4η αγωνιστική της Super League 1, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία συνολικά, είχαμε την οποιαδήποτε γνώση ή σχέση.

Πρόκειται αποκλειστικά για απόφαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.) η οποία με βάση το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και τις συστάσεις της Ολιστικής Μελέτης λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, άρα έχει και τη σχετική ευθύνη για τον συγκεκριμένο ορισμό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ