Υπέρ του ορισμού ξένου διαιτητή η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Υπέρ του ορισμού ξένου διαιτητή η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Με τον ορισμό ξένου διαιτητή στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό συμφώνησε η ΑΕΚ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μεγάλο «ντόρο» έχει προκαλέσει η απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Θέση πάνω στο θέμα πήρε η ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ στο να οριστεί ξένος διαιτητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, η Ένωση πήρε ξεκάθαρη θέση και τόνισε ότι επιθυμεί τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι: «Αν υποτίθεται πως βράζουν ο ΟΣΦΠ, ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ για το θέμα με τον διαιτητή του ντέρμπι, η ΑΕΚ βράζει περισσότερο απ όλους. Γιατί από χθες παρακολουθούμε μια απίστευτη ιστορία με διαρροές σε συγκεκριμένα Μέσα για ορισμούς διαιτητών, για τους οποίους αρχίζει άμεσα οργανωμένο bullying, οι οποίοι στη συνέχεια επιβεβαιώνονται (!) και μετά ξεκινάει εκστρατεία στοχοποίησης της ΑΕΚ έμμεσα. Με εμάς από την αρχή να περιμένουμε ορισμό ξένου διαιτητή! Θα υπάρξει και συνέχεια από πλευράς μας».

Η απόφαση πάντως αναμένεται να αλλάξει, μετά από παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στην όλη ιστορία, ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την απόφαση με τον Τάσο Σιδηρόπουλο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ