Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία

Ο Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε με τον Άρη και ο μακροχρόνια απόντας, Γιάννης Μιχαηλίδης, είναι οι μοναδικές απουσίες που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει Λαμίας.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία συνεχίστηκε και σήμερα (9/9), με το τεχνικό επιτελείο να ρίχνει το βάρος στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (12/9, 19:00 – Γήπεδο Τούμπας), για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη είναι το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο, καθώς ο 22χρονος αμυντικός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση κόντρα στο σύλλογο από τη Φθιώτιδα, όπως και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του, για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ και επίσημα ο Σιντιμπέ (pic)

Αύριο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία ενώ μία ώρα νωρίτερα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με τη Λαμία. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 10 μέχρι 80 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ